ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ Методичні рекомендації до практичних занять - Смага, Іван Степанович; Казімір, Іван Іванович (My University, 2022)
У методичних рекомендаціях наведено відомості щодо визначення показників ефективності господарської діяльності аграрних підприємств та показників, що характеризують рентний дохід на землях сільськогосподарського призначення. Наведено приклади завдань з розрахунку вартості земельних ділянок та землі й наведено алгоритм їх виконання. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 6.193 - „Геодезія та землеустрій”