Банківська система : збірник тестових завдань - Ольга, Гладчук; Ткачук, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Видання містить перелік питань, згрупованих у тестові завдання за варіантами в межах окремих тем з курсу «Банківська система». Для студентів закладів вищої освіти економічних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Keywords: банківська система