Правова глобалізація та місце в ній основних принципів міжнародного права - Задорожна, Світлана (Науковий вісник Чернівецького університету, 2013)
Досліджується поняття правової глобалізації та її вплив на міжнародно-правове регулювання відносин, а також місце та трансформація основних принципів міжнародного права в цьому процесі.
Keywords: міжнародне право, теорія міжнародного права, правова глобалізація, принципи міжнародного права