УКРАЇНСЬКА ФІЛОЛОГІЯ У ХХІ СТОЛІТТІ - Колектив авторів (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У колективній монографії, виданій на пошану доктора філологічних наук, професора Богдана Мельничука науковцями філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у співавторстві зі вченими інших провідних закладів вищої освіти України досліджено поетичний та науковий доробок Б. Мельничука, а також інші актуальні аспекти сучасного філологічного дискурсу. Монографію адресовано літературознавцям, мовознавцям, педагогам, усім, кого цікавить розвиток української літератури, літературознавства та мовознавства.
Keywords: Літературознавство; мовознавство; віршознавство; поезія; публіцистика; поетичний переклад; Богдан Мельничук