Національні та регіональні складові функціонування підприємств : монографія - Lopatynskyi, Yurii; Kobelia, Zoriana; Vodianka, Liubov; Kyfyak, Viktoria; Antochova, Irina; Ksjondz, Sergiy; kutarenko, nataliia; Nykyforak, Valentina; Prokopets, Liudmyla; Filipchuk, Natalia; Bilyk, Liudmyla; Kovaliuk, Bogdan; et al. (Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2011)
У монографії досліджуються актуальні проблеми функціонування підприємств в Україні, характерні особливості цього процесу на національному та регіональному рівнях. Висвітлено результати формування й використання виробничого та інноваційного потенціаіу вітчизняних підприємств, людський чинник у підвищенні його конкурентоспроможності, проаналізовано соціально-економічні, аспекти розвитку малих підприємств, розроблено низку концептуальних засад їх розвитку на перспективу, охарактеризовано інституційне середовище діяльності аграрних підприємств. Для наукових працівників, викладачів закладів освіти, керівників державних органів влади та органів місцевого самоврядування, студентів, а також усіх, хто цікавиться питаннями ефективності функціонування вітчизняних підприємств.
Natsionalni ta rehionalni skladovi funktsionuvannia pidpryiemstv : monohrafiia
Автори: Лопатинський Ю.М. (заг. ред.), Антохова І.М., Білик Л.С. (п. 1.1), Водянка Л.Д. (п. 1.2), Кифяк В Л. (п.4.2), Кобеля 3.1. (п.2.2), КовалюкБ.1. (п.п. 3.1, З.З.), Ксьондз С.В. (п.п. 3.1, 3.2), Кутаренко Н.Я. (п.4.4), Лопатинська А.Ю. (п.4.3), Никифорак В.А., Никифорак О.Я. (п.2.1), ПрокопецьЛ.В. (п.4.5), Унгурян В.Я. (п.4.1), Філіпчук Н.В. (п.2.4), Юрій Т.П. (п.2.3), Яскал І.В. (п.1.3)
Keywords: підприємство; мале підприємництво; зайнятість; аграрний сектор; інституційний механізм