«Звіт про управління» у системі інформаційного забезпечення динамічного управління підприємством - Kostash, Tetyana (My University, 2021)
Підготовка підприємствами Звіту про управління є наслідком інтеграції України та Європи. Він займає важливе місце у системі інформаційного забезпечення управління підприємством, тому при його підготовці потрібно виключити формальний підхід. Звіт про управління виступає як збалансований і комплексний аналіз поточного стану підприємства, розвитку та перспектив діяльності залежно від його розміру та складності бізнесу. Цей Звіт захистить бізнес підприємства (компанії) від проблем при умові повної демонстрації дотримання ними європейських підходів до ведення бізнесу. Однак, формальне складання Звіту про управління може призвести до негативних наслідків у веденні бізнесу і, як наслідок, отримання санкцій.
Keywords: Звіт про управління; стратегія розвитку; ризики