Географічні особливості планування регіонального розвитку і використання територій Чагорської територіальної громади - Капанадзе, Андрій Олегович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В даній роботі розкрито географічні особливості планування регіонального розвитку і використання територій Чагорської ТГ. Розкрита суть територіального планування на рівні громади. Розкриті умови розвитку громади, завдяки яким проаналізований план розвитку Чагорської громади. Складена статево-вікова діаграма населення та опис демографічних перспектив громади. Проаналізовано показники розвитку та перспективні напрями розвитку громади.
Geographical features of regional development planning and use of territories of the Chahor territorial community
Keywords: регіональний розвиток; планування регіонального розвитку; планування території