Про фундаментальний розв’язок ультрапараболiчного рiвняння, коефiцiєнти якого не залежать вiд змiнних виродження i можуть зростати - Пасічник, Галина Савелііївна (Матеріали міжнародної наукової конференції «Прикладна математика та інформаційні технології», присвяченої 60-річчю кафедри прикладної математики та інформаційних технологій, 22-24 вересня 2022 р. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022.– С. 140–141., 2022)
знайдено оцiнку фундаментальногорозв’язкузадачi Кошi для рiвняння Колмогорова другого порядку, коефіцієнти якого не залежать від змінних виродження і можуть зростати
Keywords: виродженe рiвняння Колмогорова, фундаментальний розв’зок задачi Кошi