Формування естетичних смаків молодших школярів на уроках мистецтва - Шестобуз, Ольга (My University, 2021)
У статті розкрито особливості формування естетичних смаків молодших школярів на уроках мистецтва. Встановлено, що образотворча діяльність відіграє вагому роль при формуванні естетичних смаків дітей молодшого шкільного віку. Обґрунтовано, що для розвитку уяви, фантазії, творчої активності учнів, опанування певних знань та вмінь, здатності мислити, фантазувати, доцільно використовувати нетрадиційні техніки малювання, які демонструють незвичне, оригінальне поєднання матеріалів та інструментів.
Keywords: молодший школяр; естетичне виховання; образотворча діяльність; засоби мистецтва; нетрадиційні техніки малювання