Чернівці – чарівне і неповторне місто буковинського краю : до 604-річниці з дня заснування : бібліографічний покажчик. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
До бібліографічного покажчика ввійшли видання про визначні історичні події, суспільно-політичне, громадське та культурне життя міста. Бібліографічний покажчик адресований науковцям, історикам, вчителям, краєзнавцям, бібліотечним працівникам, всім, хто цікавиться історією та сьогоденням міста Чернівці.