Спеціальна фізична підготовка боксерів- юніорів атакуючого та контратакуючого стилю на передзмагальному етапі - Бійовський, Святослав Іванович (My University, 2023)
Для ефективного управління процесом удосконалення атакуючих та контратакуючих дій боксерів-юніорів на перед змагальному етапі підготовки необхідно мати об'єктивну інформацію про динаміку показників загальної та спеціальної фізичної підготовленості. Визначено показники спеціальної фізичної підготовленості боксерів-юніорів, охарактеризовано методику тренування ударних дій боксерів-юніорів, доведено методику спеціальної підготовки боксерів юніорів різної форми ведення бою на перед змагальному етапі.
Keywords: атакующий, контратакующий стиль, спеціальна фізична підготовка