Ефективність використання сюжетно- рольових ігор на заняттях з плавання з дітьми дошкільного віку - Казів, Микола Іванович (My University, 2023)
Визначено основні форми, засоби та методи навчання плавання дітей дошкільного віку, розкрито особливості проведення занять у воді з використанням ігрового методу. Доведено ефективність методики використання сюжетно-рольових ігор на основі казкових сюжетів на заняттях з плавання з дітьми 5-6 років.
Keywords: навчання плавання, діти дошкільного віку, казка, сюжетно-рольові ігри на воді