Проблеми використання фітнес-технологій у контексті формування здоров’я населення - Kozhokar, Maryna; Королянчук, Андрій Валерійович (Молодий вчений, 2021)
Наша цивілізація перебуває у постійному розвитку, на який впливають різні фактори, які чинять негативний вплив на здоров’я людини як психічне, так і на фізичне. Поряд з тим, основними проблемами, що впливають на здоров’я людей є малорухливий спосіб життя, стреси, наявність низки хвороб, травм, які заважають займатись фізичними вправами. Тому в цих умовах важливим вважається вибір рухової активності, яка максимально адаптована під конкретну людину. Важливість у застосуванні інноваційних підходів щодо забезпечення рухової активності сучасної студентської молоді не викликає сумнівів. Саме з цих причин в сучасних умовах більшість людей обирають сучасні напрями оздоровчої фізкультури, які формуються фітнес-технологіями та є трендовими, оскільки допомагають не тільки покращити зовнішній вигляд й фізичний стан, але й зміцнити фізичне здоров’я.
Keywords: Фітнес технології; Фітнес програми; Здоров'я населення; Рухова активність; Фізичне виховання; Заклади вищої освіти