Схеми апроксимації крайових задач для інтегро-диференціальних рівнянь із запізненням - Черевко, Ігор Михайлович (Інститут математики НАН України, 2023)
Дослiджено достатнi умови iснування та єдиностi розв’язкiв крайових задач для iнтегро диференцiальних рiвнянь з багатьма запiзненнями. Запропоновано i обгрунтовано iтерацiйну схему апроксимацiї крайової задачi iз запiзненням крайовою задачею для системи звичайних диференцi альних рiвнянь
Keywords: крайова задача, апроксимація, інтегро-диференціальні рівняння, запізнення