Вплив веб-середовища на розвиток інформаційного потенціалу бібліотеки. - Шилюк, Олег (РДГУ, 2016)
Яким чином класичні постачальники інформації — бібліотеки, повинні розширювати й адаптувати свою роль у Web 2.0 і Науці 2.0, відповідно. Зокрема, які потреби та очікування мають дослідники, стосовно сучасних бібліотек і яка інформація чи послуги їм потрібні, щоб підтримувати свою щоденну наукову роботу.