Серед громаддя мудрих книг - Kovalets, Lidija (My University, 2023)
Ковалець Л.М. Серед громаддя мудрих книг. Інтерв’ю Лідії Ковалець із Богданом Мельничуком // Буковинський журнал. 2023. № 3. С. 157-177