Роль дистанційного зондування землі у просторовому аналізі природно-техногенних процесів Карпатського регіону - Беспалько, Руслан; Казімір, Іван; Солодкий, В.Д. (Вісник аграрної науки Причорномор’я, 2012)
На базі застосування дистанційного зондування Землі запропоновано програму дій щодо удосконалення управління природоохоронною діяльністю в Українських Карпатах та прилеглих регіонах.
Keywords: зсуви; Українські Карпати; селі; повені; ерозія грунтів; Дистанційне зондування Землі; збалансований розвиток