Туристично-рекреаційний комплекс Чернівецького району в умовах децентралізації: проблеми та перспективи розвитку - Різун, Юлія Тарасівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Особливого значення в сучасних умовах потребує вивчення стану освоєння рекреаційно-туристичних ресурсів та пошуку шляхів їх найоптимальнішого використання у тих районах, на території яких активно розвиваються різні види рекреації та туризму і де ці галузі визначені як одні з головних у регіональній економіці. До таких районів відноситься й Чернівецький район, на території якої зосереджено 8,7% природно-рекреаційного потенціалу України.
Keywords: туристично-рекреаційний комплекс; Чернівецький район; туристично-рекреаційні ресурси