Створення веб-додатку для проведення голосувань та опитувань на факультеті - Малярчук, Михайло (My University, 2021)
У магістерській роботі розглянуто сучасні веб-системи, технології та процеси їх розробки. Детально розглянуто з теоретичної та практичної сторін їх застосування для створення веб-додатку для проведення опитувань. Здійснено розробку веб-додатку для проведення опитувань та голосувань з використанням технологій Kotlin, Spring, TypeScript та Angular. Додаток призначений для застосування в навчальному процесі в межах факультету.