Формування іміджу туристичного підприємства (на прикладі ТОВ «ДМ Тур Сервіс») - Іванюк, Анастасія Ігорівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі розглянуто основні теоретичні підходи до формування іміджу туристичної організації, проаналізовано чинники, що впливають на його створення та підтримку, а також надано практичні методи та інструменти, які можуть бути використані для його вдосконалення. Особливу увагу приділено вивченню ролі маркетингових комунікацій, брендингу, корпоративної культури та сервісного обслуговування у процесі формування іміджу.
Formation of the image of a tourist enterprise (on the example of the Limited Liability Company ‘DM Tour Service’)
Keywords: імідж, менеджмент, туристичний оператор, туристичний потенціал, корпоративна культура, туристичний маркетинг