Економічні передумови соціальної безпеки людини - Бойда, Світлана (Знання України, 2023)
Робота присвячена дослідженню економічних передумов, які формують соціальну безпеку людини, зокрема у період війни
Keywords: економічна безпека; соціальна безпека; економічні індикатори; соціальна безпека людини