Марія Никирса : бібліографічний покажчик. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2020)
Бібліографічний покажчик містить інформацію про книги, статті, переклади, радіо- та телеефіри дослідниці історії міста Чернівців, архівіста, краєзнавця, громадського діяча Марії Дмитрівни Никирси. Висвітлено основні етапи життя та діяльності відомого науковця. Бібліографічний покажчик рекомендовано науковцям, студентам, усім, хто цікавиться науковою та краєзнавчою діяльністю М. Никирси.