Методичні вказівки до написання та захисту курсових і кваліфікаційних робіт спеціальності 122 (F3) – Комп’ютерні науки (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання) / Уклад.: Черевко І.М., Піддубна Л.А., Юрченко І.В.– Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025.– 67 с. - Юрченко, Ігор Валерійович; Черевко, Ігор Михайлович; Піддубна, Лариса Андріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні вказівки до написання та захисту курсових і кваліфікаційних робіт спеціальності 122 (F3) – Комп’ютерні науки (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання)
Методичні вказівки до написання та захисту курсових і кваліфікаційних робіт спеціальності 122 (F3) – Комп’ютерні науки (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання)
Keywords: курсові та кваліфікаційні роботи; комп'ютерні науки