Крамар В.М., Бурченко Л.І. Можливості розвитку фахових компетентностей майбутнього педагога засобами проєктних STEM-технологій - (:unkn) unknown (Глухів : НПУ ім. О. Довженка, 2023)
Представляється досвід організації практичної підготовки майбутніх педагогів професійного навчання засобами проєктних STEM-технологій. Реалізація проєктів здійснюється на базі Центру позашкільної освіти під науковим керівництвом викладачів випускової кафедри.
Keywords: професійна освіта, STEM-технології