Силабус навчальної дисципліни "Економіка і ціноутворення в галузі туризму" - Костащук, Володимир (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
Вивчення нормативної навчальної дисципліни “Економіка і ціноутворення в галузі туризму” складена відповідно до галузевого стандарту підготовки бакалавра із спеціальності 242 „Туризм.” освітньої програми „Міжнародний туризм”. В процесі вивчення навчальної дисципліни студент ознайомиться із особливостями формування цін на туристичний продукт, впливом на ціни різних чинників, а також методами встановлення цін. Важливе значення має практична підготовка. Практичні заняття спрямовані на здобуття практичних навичок аналізу ринкового середовища та визначення ціни туристичного продукту.
Keywords: Вивчення нормативної навчальної дисципліни “Економіка і ціноутворення в галузі туризму” складена відповідно до галузевого стандарту підготовки бакалавра із спеціальності 242 „Туризм.” освітньої програми „Міжнародний туризм”. В процесі вивчення навчальної дисципліни студент ознайомиться із особливостями формування цін на туристичний продукт, впливом на ціни різних чинників, а також методами встановлення цін. Важливе значення має практична підготовка. Практичні заняття спрямовані на здобуття практичних навичок аналізу ринкового середовища та визначення ціни туристичного продукту.