Молодіжна наука заради миру та розвитку - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У Збірнику представлені результати теоретичних і практичних досліджень із широкого спектру напрямів: суспільні науки, гуманітарні науки та мистецтво, технічні науки, природничі науки, аграрні науки та ветеринарія, біологія та охорона здоров’я, математичні науки. Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодіжна наука заради миру та розвитку»*, яка присвячена Всесвітньому дню науки (9-11 листопада 2022 року). Конференція була організована та проведена Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича, Радою молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.
Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (9-11 листопада 2022 року, м. Чернівці).
Keywords: Аграрні науки та ветеринарія; Біологія; Охорона здоров'я; Гуманітарні науки; Мистецтво; Математичні науки; Природничі науки; Суспільні науки; Технічні науки