Традиції використання бісерних прикрас в північній частині Буковини - Дробіна, Лілія Миколаївна; Ткач, Наталія Олександрівна (Берген, Норвегія, 2025)
Дробіна Л.М., Ткач Н.О. Традиції використання бісерних прикрас в північній частині Буковини. Матеріали IІI Міжнародної науково-практичної конференції «Global trends in the development of educational systems», 21-24 січня 2025 р., Берген, Норвегія. С.87-90.