Історико-краєзнавчі читання, присвячені пам’яті етнографа і краєзнавця Андрія Димінського. Перша Всеукраїнська науково-практична конференція. Нова Ушиця, 10 червня 2025 р. Тези доповідей / Наук. ред. Н.В.Стрельчук. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2025. 42 с. - (:unkn) unknown (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т., 2025)
У збірнику тез учасників «Історико-краєзнавчих читань, присвячених пам’яті етнографа і краєзнавця Андрія Димінського» розглядаються актуальні питання розвитку історико-краєзнавчих досліджень регіонів України, пошуку нових підходів до національно-патріотичного виховання і формування національної ідентичності у закладах освіти та культури. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться історико-краєзнавчими дослідженнями регіонів України.
Keywords: краєзнавство, Поділля, Буковина, пісенний фольклор, патріотичне виховання.