РОЗВИТОК СПОРТИВНОЇ МОТИВАЦІЇ НА ПОЧАТКОВОМУ ЕТАПІ ТРЕНУВАННЯ БОКСЕРІВ - Скулиш, Валентин Ілліч (My University, 2023)
У роботі визначено причини відсіву учнів у спортивних школах з боксу на етапі початкової спортивної спеціалізації. Оцінено рівень сформованості та особливості спортивної мотивації у боксерів різної кваліфікації та віку. Розроблено обґрунтовану методику формування спортивної мотивації у боксерів на етапі початкової спортивної спеціалізації.
Keywords: спортивна мотивація, боксери, початковий етап, тренування.