МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ВИДІВ СПОРТУ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - Штефюк, Іван Кирилович; Киселиця, Оксана Миколаївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У видаленні висвітлено особливості впровадження експериментальних видів спорту в закладах освіти. Викладено основи командних видів спорту з м’ячем і диском (зокрема алтимат фрисбі й флорбол), адаптивних експериментальних видів (як-от болчча, дартс, рінго). Наведено вимоги до організації занять і забезпечення безпеки їх проведення. Для студентів спеціальності А4 «Середня освіта (фізична культура)», викладачів, тренерів та вчителів фізичної культури.
Навчально-методичний посібник
Keywords: НУШ; Експериментальні види спорту; Регбі; Флорбол; Алтимат фризбі; Корфбол; Спортивне орієнтування