Педагогічна пропедевтична практика - Костащук, Оксана Іванівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
У навчально-методичному посібнику вміщено матеріали до організації та проведення педагогічної пропедевтичної практики для студентів спеціальності «Початкова освіта».
Педагогічна пропедевтична практика
Keywords: педагогічна пропедевтична практика