Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича в незалежній Україні: до 140-річчя від дня заснування - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2015)
Бібліографічний покажчик відображає діяльність Чернівецькогонаціонального університету імені Юрія Федьковича в період незалежності України. Бібліографічний покажчик рекомендовано науковцям, студентам, краєзнавцям, працівникам бібліотек, всім, хтоцікавиться історією і діяльністю Чернівецькогонаціонального університету імені Юрія Федьковича.
Бібліографічний покажчик
Keywords: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича; Бібліографічний покажчик