Фотоелектроніка та оптоелектронні прилади - Козярський, Іван Петрович (Чернівецький національний університет, 2019)
Навчальний посібник містить основи знань про фотоелектроніку та оптоелектронні прилади та інформацію з основних розділів курсу: методів генерації, приймання, модуляції й передачі оптичних сигналів; будови та принципу роботи оптоелектронних приладів. Для студентів спеціальності «Мікро- та наносистемна техніка» і «Мікро- та наноелектроніка», а також для студентів інших спеціальностей фізико-технічного профілю вищих навчальних закладів.
Keywords: фотоелектроніка; оптоелектронні прилади