Комітет кредиторів як суб’єкт конкурсного права - Butyrska, Iryna (My University, 2014)
Досліджено правовий статус комітету кредиторів під час провадження у справі про банкрутство. Проаналізовано зміни у законодавстві про неспроможність в частині правового регулювання статусу комітету кредиторів. Запропоновано класифікацію повноважень комітету кредиторів.
Keywords: банкрутство; неспроможність; конкурсний процес; кредитор; комітет кредиторів