Крайній П.І. СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК СУДОВОЇ СИСТЕМИ ДЕРЖАВИ ІЗРАЇЛЬ - Krainii, Pavlo (My University, 2025)
Упродовж другої половини XX століття серед наукової спільноти та політиків, представників законодавчої, виконавчої та судової влади точаться дискусії щодо модернізації судової системи задля досягнення єдиної мети –здобуття нею незалежності в обсязі, який буде достатній для уникнення будь-якого зовнішнього впливу. Окрім серйозних досягнень в останні кілька десятиліть, судова система Держави Ізраїль перебуває у центрі уваги політичного, правового та суспільного життя.
Keywords: Держава Ізраїль; публічне врядування; судовий контроль; судова система; адміністративне право; Верховний суд Ізраїлю