ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ СТАНДАРТІВ НАДАННЯ ПОСЛУГ У КОНТЕКСТІ МОДЕРНІЗАЦІЇ ПЕНСІЙНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Терлецька, Наталія; Руснак, Дмитро (My University, 2019)
У статті досліджено проблему забезпечення оптимального рівня автоматизації основних функціональних процесів Пенсійного фонду України. Обґрунтовано необхідність впровадження сучасних стандартів надання послуг у контексті модернізації вітчизняної пенсійної системи. Охарактеризовано зміст, завдання та мету модернізаційного процесу. Акцентовано увагу на позитивному моменті пенсійної реформи – впровадженні щорічного осучаснення пенсій в автоматизованому режимі. Обґрунтовано напрями модернізації діяльності Пенсійного фонду України.
IMPLEMENTATION OF NEW STANDARDS OF SERVICE PROVISION IN THE CONTEXT OF MODERNIZATION OF THE PENSION SYSTEM OF UKRAINE
Keywords: модернізація пенсійної системи, нові стандарти надання послуг, модернізаційний процес, осучаснення пенсій, стратегія модернізації та розвитку Пенсійного фонду України.