Розвиток компетентності в аудіюванні на уроках англійської мови учнів старшої школи за допомогою онлайн-платформи `BBC Learning English` - Басараба, Богдана Георгіївна (My University, 2022)
Робота присвячена дослідження розвитку компетентності в аудіюванні на уроках англійської мови учнів старшої школи за допомогою онлайн-платформи `BBC Learning English`, ролі онлайн-технологій у навчанні та способу імплементації. У роботі розглядаються способи покращення навичок аудіювання на уроках англійської мови. Робота пропонує розробку вправ для розвитку аудіювання на основі матеріалу з платформи “BBC Learning English”, підготовці завдань для перевірки ефективності використання цієї платформи.
Keywords: аудіювання, урок англійської мови, старша школа, онлайн-платформа, компетентності учнів