Сімейне консультування - Барабащук, Ганна Володимирівна; Радчук, Валентина Миколаївана; Гуцуляк, Наталя Михайлівна; Фесун, Галина Стефанівна (My University, 2025)
У виданні висвітлено теоретичні та практичні аспекти сімейного консультування як самостійного виду психологічної допомоги із сімейною системою. Структурно викладено принципи, етапи та методи сімейного консультування. Розкрито подружнє консультування та дитячо-батьківське. Окреслено практичні техніки та інструменти, які можуть бути використані в процесі роботи із сім’єю.
Keywords: сімейне консультування, сімейні системи, ролі, ієрархія