Дистанційне навчання як педагогічна технологія підготовки фахівців у вищій школі - Mudryi, Yaroslav (ЛНУ імені Івана Франка, 2013)
У статті розглянуто сутність, особливості та характеристики дистанційного навчання, його переваги та недоліки над очним навчання, психолого-педагогічні аспекти розробки навчально-методичних матеріалів для дистанційного навчання та умови його організації.
Keywords: дистанційне навчання; дистанційна освіта; навчальний процес; вищі навчальні заклади