Короткий довідник з математики для підготовки до ЗНО (НМТ) та ДПА - Lenyuk, Oleg; Lenyuk, Yuliya (Чернівці, 2024)
Цей довідник містить коротку інформацію про основні змістові лінії програми середньої освіти та підготовки до ЗНО (НМТ) та ДПА, які виражені формулами, рисунками та таблицями. Зауважимо, що у формулах відсутні ОДЗ для кращого візуального їх сприйняття. Посібник буде корисним для вчителів, як засіб акцентування уваги учнів на основному теоретичному наповненню для вміння розв’язувати задачі. Особливо зручним та корисним засобом цей посібник стане для учнів та абітурієнтів, які готуються здавати ЗНО (НМТ) та ДПА.
A short guide to mathematics for preparing for the external examination (NMT) and the State Examination Board
Keywords: довідник з математики; ЗНО (НМТ); ДПА