Сучасна культура: проблеми аксіології і термінології - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Монографія розкриває малодосліджені й актуальні проблеми, пов’язані з ґенезою та функціонуванням фундаментальних основ сучасної культури, які розглянуто у духовно-етичному, філософському та естетичному дискурсах. Культура потрактована як багатоаспектне явище, що включає, поряд з мистецтвом, релігію, політику та право, науку та освіту тощо. Синхронічний зріз явища «сучасна культура» проаналізовано з погляду його змістовності та семантики, а багатоаспектність та історичний підхід у розумінні культури сприяє панорамності узагальнення.