Направлення для проходження програми для кривдників або пробаційної програми осіб, які вчинили домашнє насильство. - Yushchyk, Olena; Labyk, Anastasiya (Тернопіль: Вектор, 2021)
Кримінальний кодекс України був доповнений статтею 126-1, що запровадила кримінальну відповідальність за домашнє насильство, розділом ХІІІ під назвою «Обмежувальні заходи», єдина стаття якого повністю присвячена зобов’язанням, які можуть бути покладені на кривдника у разі призначення покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, звільненням від кримінальної відповідальності або покарання.
Keywords: пробаційна програма; домашнє насильство