Перетворювачі та пристрої вимірювальної техніки - Архелюк, Олександр (My University, 2021)
Описано курс лекцій з перетворювачів та пристроїв вимірювальної техніки. Наведено основні характеристики та принципи роботи датчиків. Описано принцип роботи основних типів датчиків.
Keywords: перетворювачі, сенсори, датчики, пристрої, вимірювальна техніка