Особливості практичного застосування медіації в спадкових спорах - Protskiv, Nataliia (My University, 2018)
Стаття присвячена аналізу специфіки та особливостей цивільно-правових аспектів застосування медіації в спадкових спорах. Приділено увагу підготовці та участі медіатора в переговорному процесі. Розглянуто основні етапи проведення медіації в спадкових спорах та визначено умови укладення договору за результатами медіації/
Keywords: медіація; медіатор; принципи медіації; альтернативне вирішення спадкового спору; спір (конфлікт); переваги медіації; етапи медіації