Соціалізація економіки як чинник стійкості економічного розвитку: соціальні інновації, цифрова взаємодія та міжсекторна координація - Галушка, Зоя Іванівна; Галушка, Зоя Іванівна (Торонто, Канада, 2025)
У статті досліджується соціалізація економіки як системна трансформаційна парадигма, що забезпечує стійкість економічного розвитку в умовах нестабільного, цифровізованого та фрагментованого BANI-середовища. Акцентовано роль соціальних інновацій як каталізатора змін; проаналізовано цифрову взаємодію як інструмент зміцнення прозорості, довіри та партисипативного управління. Окрему увагу приділено крос-секторальній координації, публічно-приватному партнерству, соціальному підприємництву та механізмам спільного інвестування.
Keywords: соціалізація економіки, стійкий розвиток, соціальні інновації, цифрова взаємодія, публічно-приватне партнерство, соціальний капітал, BANI-світ