Особливості американо-китайських відносин у політичній, військовій та економічній сферах у XXI ст. - Пилипюк, Марія Андріївна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Keywords: Міжнародні відносини, американо-китайські