ОСОБЛИВОСТІ ПЛАНУВАННЯ ФІЗИЧНОЇ АКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО МІСТА В КОНТЕКСТІ ІННОВАЦІЙНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ - Дарійчук, Сергій; Завгородня, Тетяна (Видавництво «Молодий вчений», 2022)
Фізичне виховання – органічна складова системи освіти дітей, підлітків, юнаків, що сприяє формуванню всебічно духовно і фізично розвиненої людини та забезпечує безпеку її життєдіяльності. В положеннях статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) доведено, що регулярна фізична активність допомагає запобігти та боротися з неінфекційними захворюваннями, такими як серцеві захворювання, інсульт, діабет та деякі види раку.