ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ - Молдован, Андрій Дмитрович (Том 2 № 21 (2020): Професійна педагогіка / Теоретико-методологічні основи розвитку професійної освіти і навчання, 2020)
Якісна підготовка магістрів з фізичної культури і спорту до підприємницької діяльно-сті зумовлена потребами суспільства у створенні мережі спортивно-оздоровчих закладів, доступних для ши-роких верств населення, діяльність яких спрямована на збереження здоров’я людей. У статті розкриваються педаго гічні умови розвитку підприємницької компетентності майбутніх магістрів з фізичної культури і спо-рту (ФКіС). Розвиток підприємницької компетентності майбутніх магістрів з фізичної культури і спорту зу-мовлений створенням у ЗВО відповідного освітньо-розвивального середовища, яке інтегрує процеси профе-сійної підготовки в галузі фізичної культури і спорту та підготовки до підприємницької діяльності
PEDAGOGICAL CONDITIONS FOR THE DEVELOPMENT OF ENTREPRENEURIAL COMPETENCE OF FUTURE MASTERS IN PHYSICAL CULTURE AND SPORTS
Keywords: підприємницька діяльність, професійна компетентність, підприємницька компетентність, магістр, галузь фізичної культури і спорту.