Забезпечення якості освітнього процесу в закладі дошкільної освіти: курс лекцій - Загородня, Людмила; Олійник, Марія (Глухів: Глухівський НПУ ім. О. Довженка, 2024)
Навчально-методичний посібник репрезентує курс лекцій із забезпечення якості освітнього процесу в ЗДО, у якому висвітлено сутність якості дошкільної освіти, нормативне підґрунтя забезпечення якості дошкільної освіти, компоненти зовнішньої й внутрішньої систем забезпечення якості дошкільної освіти, умови, чинники й засоби забезпечення якості дошкільної освіти. Значну увагу приділено характеристиці критеріїв оцінки якості дошкільної освіти. Курс лекцій є частиною навчально-методичного комплексу дисципліни «Забезпечення якості освітнього процесу в закладі дошкільної освіти». Його призначено для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта другого (магістерського) рівня, працівників закладів дошкільної освіти, науково- педагогічних працівників закладів вищої освіти.