Вплив глобалізації на основні властивості типів економічної інформації - Антохов, Андрій; Клевчік, Леонід (My University, 2022)
На сьогодні глобалізація стала формою сучасного життя та впливає на всі сфери життя суспільства. Але найбільше її вплив відбивається в інформаційній сфері, а зокрема на ринку економічної інформації.
Keywords: інформаційний менеджмент; економічна інформація; макроекономіка; мікроекономіка; самоменеджмент; інформаційна економіка; ринок економічної інформації; глобалізація